Cobra

Jeg har vært en tur på byen med folk som går og legger seg nå, så det blir Cobra. Jeg har et par nyere filmer med The Sly liggende, skal ta dem de neste dagene.

Btw; Visste dere at det fantes et eget tv-program som handler om å redde treningssentre fra konkurs? Jeg aner at TV2 Zebra ikke har så innmari mye å fare med …

Call the cobra!

Cobra er Sylvester. Han har en tannpirker i kjeften, solbriller og en kompis som går med sixpence.

Bilderesultat for cobra movie pics

I starten hamler han opp med en gisseltager. Gisseltageren er ikke så flink til å ta gisler. Han står for det meste og roper. Men vi trenger noen til å ta hånd om de dårlige skurkene også. Et viktig poeng i Cobra er at det ikke hjelper at politiet er bevæpnet. Skurkene dreper dem uansett.

I starten får Cobra masse kritikk av byråkrater og mediefjols fordi han dreper skurker og redder uskyldige.

Bilderesultat for cobra movie pics

Det handler altså om en rekke drap. Det viser seg at det ikke bare er en morder, men en gruppe. Og de dreper folk som de mener er for svake til å videreføre menneskeheten i den nye verdensordenen. Så de dreper kvinnfolk og ellers liberale fjols.

Cobra svarer på dette ved å drepe dem. Sånn sett er han..litt som dem, egentlig. Akkurat som Batman hevder i filmen om Batman og Superman. Og som The Joker hevder i den andre Batman-filmen.

Det var mye pastell og hurra på 80-tallet. Men det slår meg at mange av filmene og mye av musikken som har overlevd, er av det dystre slaget.  Så også med Cobra. Det er dystre og mørke bybilder, hvor ingen er trygge. Alle alt right-folk burde se Cobra. Men det har de kanskje gjort allerede.

Bilderesultat for cobra movie pics

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s