Amazons and gladiators

Amazoner OG gladiatorer

Denne filmen har BEGGE DELER!!

I’m in the mood for love, og jeg elsker drittfilmer. Så fremt det er spektakulært dritt. Amazons and gladiators virker i så måte lovende. Dette er ikke horror, men det går vel under absurdbegrepet, da det er absurd at det finnes folk som lager slike filmer og som likevel er i stand til å puste. Jeg gleder meg.

Starten er grei: 60 år etter Kristus var romeren Cassius en jævla drittsekk som ble sendt til en møkkaprovins fordi ingen likte ham. Her drepte han for fote og hadde det kjempegøy, uten å vite at et jentebarn var skjebnebestemt til å vokse opp til å bli en amazonekriger som skulle danse can can på tarmene hans (jeg gjetter litt, men det blir nok noe sånt).

Exploitationsexy slavedans

Romerne dreper så klart moren hennes på bestialsk og oppfinnsomt vis, men nå er det ti år senere og det er noen sexy dansere her.

Det er så klart hun lille jenta som har blitt en råhot slavedanser for romerne, men ikke hore, det insisterer hun på. Ei av de litt mer voksne slavene kommenterer lakonisk at de bare er slaver med finere klær. Her er det mye livsvisdom.

Bilderesultat for amazons and gladiators

Anyway: De går lei av å være slaver, så de stikker av, så lett som bare det. Så rir de litt inn i skogen og møter noen amazoner, som inviterer dem til amazonetrening (ja, det er ordet de bruker). Den går ut på at de står og veiver litt med noen pinner mens sjefsamazona sier ting som «Don’t focus on the detail. See everything.”

Naturlig bekledning

KJEMPENAKEN DAME I DET ROMERSKE BADET. Denne filmen er bra.

Bilderesultat for amazons and gladiators

Hun er naken lenge. Det er en knallbra scene der hun går naken rundt og inspiserer muskuløse gladiatorer.

Bilderesultat for amazons and gladiators

Amazonene i skogen har så klar sånn pupperustning, og den har de på seg hele tiden. Amazonelærlingene viser mer cleavage. Handlingen hopper litt, plutselig er de i skogen og letter etter noen, og så blir det mørkt, og så finner de henne, og så snakker de litt om skjebnen og om å gjøre egne valg.

Relatert bilde

Det drar seg til. Dvs, plotutviklingen er noe abrupt. Romerne kommer plutselig på at: «hei gutter, husker dere at det er en gjeng amazoner ute i skogen? Vi drar og dreper dem, da».

Nevnte jeg at alle amazonene er råsexy?

Høh? Først hadde amazonene en regel om at menn var forbudt og at de drepte alle menn. Nå har de noen mannfolk i leiren uansett, pga. formering, og så er mannfolka flinkere til og sloss enn amazonene. Hva slags amazoner er dette? Men handlingen går videre, nå er de plutselig ute på et oppdrag, og han kisen driver og legger an på henne, men så begynner de og sloss med romerne. De gidder virkelig ikke å sløse bort penger på å bygge opp handlingen. Ting bare skjer.

Bilderesultat for amazons and gladiators

Pupp (slåssinga er over, nå er det puling).

Nå ble de fanget, og må sloss som gladiatorer. Her skjer det mye.

Vår dame har på seg miniskjørt og sports-BH.

De har virkelig ikke peiling på blod. Slåssingen ser ut som noe fra en piratserie for barn. Jack Holborn, kom jeg plutselig på. En serie om en 13 år gammel gutt og pirater og styr. Gikk som barne-TV på NRK.

Gøy med sånne krigerfilmer hvor de ikke kan velge på øverste hylle. Alle mennene som kan snakke, ser ut som om de jobber i bank. Resten ser ut som bodybuildere. Og er det sikkert også. Alle damene er råfine, men er åpenbart med i filmen fordi de ikke fikk seg jobb i en såpeopera.

Bilderesultat for amazons and gladiators

Fantastisk! Hun har en rørende sluttmonolog om at romerne må slutte å være slemme mot slaver og amazoner og kvinnfolk generelt. Til sånn musikk de bruker når noen nettopp har sagt noe rørende etter å ha reddet verden.

Dette er en film som egner seg ypperlig til skitpreik.

Btw: Spoilers…glemte å skrive det i starten, men noen stor rolle kan det virkelig ikke spille.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s