Artig søppel. Catacombs

Catacombs starter med et kjemperave-party i katakombene i Paris. Du vet sånn type rave der damene er kledd som brasilianske karnevalsdronninger og mannfolka som noe slags voodoo-aktig et eller annet, og folk kjører motorsykkel på dansegulvet. Akkurat som mine fester.

BTW: There will be SPOILERS!

Filmen handler om ei grå mus av i tøtte som reiser fra USA for å besøke sin überkule søster i Paris, spilt av Pink!

Vel fremme ii leiligheten blir de som sjangeren påkrever utsatt for en skremmespøk av noen tøysegutter, utan at det framkaller nevneverdig innlevelse i stemmen til Pink. Og så går de på shopping.

Giidameg så kuule franskmenn er. Nå er det fest i katakombene igjen. I can see where this is going.

Random googlet bilde av katakombene i Paris. Jeg har vært der en gang, men har bare papirbilder fra den gang, så du får ikke se meg i bermudashorts og gulstripet skjorte foran en haug hodeskaller.

Etter litt drekking og dop forteller de spøkelseshisrotier om The Black Virgin Cult som holder til i katakombene, bare at ingen ville ta dem på alvor, ikke en gang når de fødte antikrist. Som ser litt ut som Baphomet. Er det en myte? Eller er det sant? Folk forsvinner i katakombene hver dag. Katakombegreiene er litt kult.

Og nå svømmer de nedi der et sted, uvisst hvorfor. Noen av menneskene har pupper.

Får ikke se puppene til Pink da. Og hovedpersondama vil ikke bade, og tusler i stedet rundt alene i katakombene. Hørt hun ikke etter når de fortalte om antikrist?

Nå er Pink og den grå søstra alene i katakombene, og så GÅR LYSET. Lykta, altså.

Noen sier knur og gruff. Antikrist, formoder jeg.

Gråmus jages gjennom katakombene av en antikrist med slitte støvler. Kul labyrintparanoia og masse hodeskaller.

Dette tar av. Nå er det hønsebur her, som hun hiver etter antikrist. Det er det djevelen trenger; smell ham i hodet med en hønsebur!

I katakombene kan ingen høre deg skrike for alle er på rave-party.

Nå kommer purken, alt blir kaos, alle løper, og der slo hun seg i hodet. Så er hun alene igjen. Men denne gangen har hun i hvert fall en lommelykt.

Nå vaser hun rundt alene i katakombene. Masse knokler og shit. Dette er ganske kult, det er bare så vidt popmusikken klarer å ødelegge det.

Alene i katakombene har hun støtt på flaggermus, og har nå funnet en utgang som så klart er sperret. Vandringene i katakombene har vært ganske bra. Nå møter hun på en fyr som hun tror er antikrist, men han ser ganske normal ut.

Han fyren ser litt blek ut, men så bor han jo i katakombene. Og han har kart. Hun må nesten stole på ham. Man møter uansett på mye rart i katakombene. Jeg møtte tyske Mayhem-fans i gruvene på Løkka en gang.

Etter at han har skremt vannet av henne et par ganger, blir de venner. Sånn foregikk flørtingen på barneskolen også.

Han fyren veksler litt mellom å være grei og creepy. Nå er han full i tillegg.

Og så ramlet han ned i et hull, og hun er alene. Nå er musikken litt mer passende, så dette partiet er litt kult. Innestengt og fint. Ikke at de kan dy seg for å slenge inn noen rotter i ny og ned, denne gjengen ække redd for kilsjeer.

Hm, fanden, jeg var på kjøkkenet en tur, og nå har hun kommet inn i et slags kontrollrom for ventilasjon, eller noe. I hvert fall mange rør og ventiler, og en låst dør.

Å gubbandang-geisen, det er noen på andre siden av døra.

Hun blir jaget igjen, ja. Og roper “Leave me alone” for hundreogfjørtinte gang. Og lommelykta dør. Men det er bare femte gang.

Men uffameg, alt var hvis bare på gøy, men så har det gått til helvete

Hæ? Er det slutt nå?

Slutte sånn? Det er direkte uhøflig!

For å trøste meg selv tar vi et lite bonusspor:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s