Flying Monkeys aka Flying Crap

På plass for skitfilmen Flying Monkeys.

Filmen starter med at noen piloter i et fly forklarer med all overtydelighet at noe monkey business er på gang. Så kommer en rabiat CGI-ape og spiser dem.

Lavt flyr de, sinte er de. Alltid et kvalitetstegn at en film opererer med flere navn.

Så kommer fortekstene og presenterer filmen med tittelen Winged Terror, ikke Flying Monkeys. Men apen har i hvert fall vinger, så noe er de enige om.

En fyr som ligner på Larry Fishburne i Matrix kjefter på den overlevende piloten. Piloten har en dårlig sak. Makkeren hans er dau, og apa ser helt normal og uskyldig ut. Hvordan kan dette henge sammen? For et mysterium!

Vi har også blitt introdusert for noen hyggelige, gamle småbygubber som henger ved bensinstasjonen og vinker til high school-jentene.

Å herrejemini, en fjollefar han kjøpt apen som gave til high school-dattera si. Dette går sikkert bra. Det er for å si unnskyld for at han bare jobber hele tiden i stedet for å bry seg med hva hun driver med til daglig.  «Hei, sorry for at jeg ikke bryr meg om deg til daglig, her har du en ape». Voksne er så dumme.

Av og til er det blåfilter. Det er sånn vi vet at det er apas perspektiv vi ser fra.

Åh, det er sånn det henger sammen: Den søte lille apen blir til et bevinget CGI-monster om kvelden. Ikke helt Gizmo-kaliber, men vi tar det vi får. Liker man drittfilmer, så liker man drittfilmer.

Pulende par får pryl. Fluktscenen gjennom huset er latterlig morsom: Riv i stykker toppen din, hyl masse, og lat som om det er helt umulig å få opp den låste døra, selv om du er inne i huset og det er sånn lås med knott.

Så er vi plutselig i jungelen, og noen barskinger i jungelen snakker om en demon.

My bad; skog, ikke jungel. Men det er fiffig opplyst til å være midt på natta. Alltid gøy med skog som ser ut som om noen camper i hagen til bestemor.

Aha, det er flere CGI-aper. Filmen burde hett CGI Monkeys eller Flying CGI eller noe sånt.

De andre high school-jentene fikk biler og tur til Europa i eksamensgave, mens hun fikk en jævla ape som hun må kjøpe bananer til. Urettferdig. Ta lærdom av dette, foreldre, ikke kjøp gale morderaper i gave til døtrene deres, det krever masse arbeid og ansvar. La dem drikke seg fulle i Europa i stedet.

Disse flygende greiene varierer litt i antall. Heldigvis er det alltid blåfilter når de skal drepe noen. Det gjør det lettere å følge med.

Are you the CIA?

– No, we’re the CGIA. Den kom jeg på nå. Men det burde vært et CGI-politi som kan si fra til filmskaperne at det tullet der ser bare teit ut.

Det har vært noe dreping g sånt som jeg ikke har fulgt helt med på, drev og chattet med en kompis om Tankars-konserten, men nå driver ei veldig fin dame og kler av seg. For some reason. Don’t jugde me.

Vi får ikke se puppene da, men hun har piercing i navlen og tattis på korsryggen. Sikkert helt vanlig blant high school-jenter i småbysuburbia. Hun rekker å slenge rundt seg et handkle når hun må flykte for harde livet da, dette er en kysk film.

Som så mye annet syfy: dritt, billig, rævva cgi, men på et vis litt moro å se likevel, hvis man ikke er så nøye med å følge med.

Advertisements

One thought on “Flying Monkeys aka Flying Crap

  1. Pingback: Svanesang for Showtime | VideoWold med GladWold

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s