Artig søppel: Beyond Re-Anmator

Yamyam Beyond Re-animator på Showtime midt på natta. Jeg minner på om at her vil det komme masse SPOILERS SPOILERS SPOILERS.

VHS-cover er fint!

Cockfight! COCKFIGHT!!!!!, spoiles det fra Petrobenken, uten at jeg skjønner bæra.

♥♥♥

Akkurat nå er det noen snørrunger i et telt, og torden, men uten regn. Det hadde de vel ikke råd til. Men noe å glede seg til altså? ai ai.

♥♥♥

De har DEN sexy barnevakta, og fankern oppsann, der var det en zombie, gitt.

♥♥♥

Men lille zombie, du kan ikke drikke melk når kjeven din har ramlet av. Dette er humorzombie. Snørrunene er rimelig føkka i pæra nå.

♥♥♥

Fortekstene er bra da, litt sånn Addams family-vibber.

♥♥♥

“Your powers at observations are dubious at best”. Det er 13 år senere, og re-skrullingen West sitter i fengsel og plager rottene til de andre innsatte. (ja, det er han fra første Re-AnimatorJ)

♥♥♥

En av fangene er opprørt fordi rotta hans er borte.

♥♥♥

“Do all doctors have such a personal relationship to their…tool” HÅNK HÅNK, hun dritfine dama som så klart jobber med de aller verste mordergærningene er straks på flørter`n med han kjekke, superflinke unge nye doktoren.

♥♥♥

Sykepleieren i fengselet er også hot som sahara, med cleavage og kooort skjørt.

♥♥♥

Re-animator er en av horrorfavorittene mine fra 80-tallet, mye blod og rølpete, sort horrorhumor. Dette ser ut til å gå i samme retning:)

♥♥♥

West er med på operasjonsstua, litt uvisst hvorfor i og med at han er innsatt, men han kan et par triks som doktoren ikke kan.

♥♥♥

Som for eksempel å få dævvinger til å leve igjen.

♥♥♥

Ha ha, det er blod og to hardt skadde menn, og doktoren sjekker ut leggen til hun blonde snuppa. “There might be a swelling”. This is my kind of doctor.

♥♥♥

Alle pupper er ekte.

♥♥♥

Aha. MEGASPOILER. Doktoren er så klart den ene snørrungen som så søstra si dø, og han har fått dilla på gjenoppliving av dauinger. Da er så klart herr West en nestor på området, så kjekkasen søkte seg til fangehullet for å lære av 80-tallets ekspert på re-animering.

♥♥♥

Nakenscenene er ikke all verden, vi ser mest rumpa til kjekkasen, så skrekkjentene blir vel fornøyde.

♥♥♥

Han ligner jo litt på han der An der van der veeek fra Dawson`s Creek.

♥♥♥

Å, dette er deilig umoralsk. Blondesnuppa sitter i old sparky mens hun intervjuer den strenge og litt forfengelige fengselsdirektøren. Og flørter ham i senk.

♥♥♥

Silikonpupper trenger også kjærlighet (thank you, Benji)

♥♥♥

West er altså gærningen fra Re-Animator (har jeg nevt det før?), og nå viser han legekjekkasen hvordan man kan få en dau tøyrotte til å bli en levende rotte ved å sprøyte noe neongrønt slush inn i den, og å gi den selve LIVET ved hjelp av. .. et radiorør, eller noe.

♥♥♥

Hva faen? Dett er en serrjøst sjuk scene. Blondebaben har kommet seg inn i cellen til an reanimert jævel, som biter øret av fengselsdirektøren. Direktøren dreper sjukingen, og krever at dama skal ned på alle fire og bjeffe som en hund for å overbevise ham om at hun ikke skal tyste. And then some.

Nå er blondie dau og doktoren er lei seg. Men gærning West har en sprøyte. Jadda, dette blir bra!

♥♥♥

Wow, fengselsgangsteren har fått tilbake rotta si, gærningen prøver å spise den, rotta spiser nesa av en fengselsvakt, og nå blir det opptøyer.

♥♥♥

Etisk dilemma i laben: Skal de bruke livskraftvevet, eller hva det var, fra drapsmannen til å gi livet tilbake til drapsofferet? Da får offeret litt av drapsmannen i seg. Hvorfor har ikke stortinget en komite som tar seg av sånne spørsmål?

♥♥♥

Fengselet er merkelig tomt med tanke på at det foregår opptøyer.  Statister er dyrt. Men et lite bål i et hjørne får gjøre susen. Resten av opptøyene må du forestille deg selv.

♥♥♥

Fengselsdirektøren er også re-animert, og spleise med noen rottegreier, så han har tenna litt på tørk og er verre enn noensinne. Og fortsatt kåt på blondebaben.

♥♥♥

Fengselsdirektøren vil så klart bruke re-animeringsserumet på dødsdømte, så de kan henrettes i det uendelige. Å bli henrettet bare en gang er jo lizm ikkeno ordentlig straff.

♥♥♥

Endelig er hun fine sykepleieren tilbake, brunetten. Og plutselig er hun naken. Uten at jeg helt fikk med meg hvorfor, men la oss nå ikke spikke fliser.

♥♥♥

Endelig noe Jesus-greier også. Det hører med.

♥♥♥

Ha ha, en fengselsgangster med BARE overkropp tar seg frem med hendende. Han er sprek til å være bare armer og brystkasse, og med åpen buk attpå. Manndommen hans fikk ikke bein å gå på.

♥♥♥

Dette er ikke enkelt. Kjekkasen må slåss mot sin avdøde gjenopplivede ekskjæreste. Som tatt ut av sex og samlivsspaltene i Adresseavisen.

♥♥♥

Har jeg nevnt kastreringen? Vel, blow job, kastrering, you know the drill.

♥♥♥

Nice. Dette er god skitt for kjennere.

♥♥♥

Sluttekstende er helt fabelaktige, der en penis sloss mot en rotte,

♥♥♥

Cockfight! COCKFIGHT!!!!, insisterer Pepsiboy, så jeg skjønte den til slutt.

Advertisements

One thought on “Artig søppel: Beyond Re-Anmator

  1. Pingback: Svanesang for Showtime | VideoWold med GladWold

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s