Kannibaler på catwalken

Eller Catwalk Cannibals, som filmen heter. Dvs den het opprinnelig Binge & Purge, men er også utgitt som Catwalk Cannibals, og tittelen i seg selv er god nok grunn til å se denne. Samt at de alltid er et sikkert kvalitetstegn at en film har blitt gitt ut med flere titler.

Filmen har en helt genial idé: En gjeng motemodeller kjører strengt på lavkarbodiett, og hvilken næring er lav på karbohydrater og rik på proteiner? Jepp, menneskekjøtt er slankekost! Dette er moro!

Lavkarbo funker. Har du noen gangs sett en feit kannibal, lizm?

SPOILERS

Filmen er en studie av ting de ikke hadde råd til. Som f. eks. modeller som faktisk ser ut som modeller… Og våpen som ser ut som våpen. Dette blir fiffig kamuflert i en scene der noe slags spesialstyrker har omringet huset som kannibalene oppholder seg i. Vi får høre masse skudd, uten at noe som helst i rommet blir skutt i stykker. Ikke persiennene en gang. Vi får heller ikke se våpnene, bare litt av munningene på våpnene når spesialstyrkene prøver å bryte gjennom persienne. Hvilket de altså ikke klarer.

Attpå er det noe stormannsgale konspirasjonsgreier med nazister som bruker moteindustrien til å iverksette neste fase av holocaust. Tror du det er tilfeldig at moteindustrien ble så stor etter 2. verdenskrig, eller?

Binge & Purge (film).jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s